Tacooz is het adres in Geel voor heerlijk Mexicaans fast- en streetfood. Onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten, unieke kruidencombinaties en heel veel liefde voor de Mexicaanse keuken.

Ons verhaal

De Mexicaanse keuken is een historische keuken, met veel vernieuwende invloeden en verrassende smaakcombinaties. Toen Mohamed deze keuken ontdekte, was hij razend enthousiast. Hij vond dat iedereen in Geel en omstreken deze smaken moest kunnen ervaren. In 2020 opende hij Tacooz waar snel, vers en lekker Mexicaans eten centraal staat.

We vinden het belangrijk dat bij Tacooz iedereen zijn zin kan vinden. Doordat we zoveel mogelijk zelf maken bepalen wij welke ingrediënten voor welk gerecht gebruikt worden. Op deze manier kunnen we rekening houden met persoonlijke voorkeuren en allergenen. Ons vlees is Halal en wordt door onze kok, Laura met zorg versneden en gemarineerd. Hierna gaat het een 5 à 6 uur de oven in. Dit zorgt er voor dat het vlees lekker sappig blijft.

Wist je dat onze chef-kok Laura een echte latino is? De Mexicaanse keuken voelt voor haar als thuiskomen en de Mexicaanse klassiekers zoals taco’s, burrito’s, quesadillas en enchiladas ontbreken dus al zeker niet op onze menukaart.

Bij Tacooz doen we er alles aan om je bestelling snel en op z’n best tot bij jou te krijgen. Je kan bestellen om af te halen of om te laten leveren via onze website of telefonisch op 014 22 05 71.

Troeven

Verrassende gerechten

Bij Tacooz ontdek je niet enkel de traditionele Mexicaanse keuken. Elk gerecht is een ontdekking van smaakvolle combinaties.

Toegankelijke keuken

In onze keuken is er voor elk wat wils

Levering aan huis

Je favoriete gerechtjes aan huis geleverd, het kan vanaf nu bij Tacooz!